Populära spelautomater

Home / Populära spelautomater

Populära spelautomater

Populära spelautomater

Av alla populära spelautomater på nätet är det några som erbjuder progressiva jackpottar. För dig som är ute efter en storvinst och letar spelautomater med jackpottar är de vi ska berätta om bra val. Att jackpotten är progressiv betyder att det inte är en fast summa utan den växer kontinuerligt i takt med att spelare satsar pengar. En av de största jackpottarna som har betalats ut från ett slotspel på nätet ligger på runt 150 miljoner kronor. I artikeln ska vi ge dig några tips på populära spelautomater som erbjuder progressiva jackpottar och även berätta lite kort om de olika slotspelen.

Populära spelautomater med progressiva jackpottar

Av de populära spelautomater som har progressiv jackpott är Mega Fortune den i särklass mest populära. Detta slotspel har ett tema där allt handlar om lyx och flärd i miljonärernas liv. Symboler som champagne, konjak, limousiner och tunga guldringar ger även de vinster på vägen mot storvinsten. Spelet bjuder även på wild och scatter som delar ut free spin. Den symbol som alla håller ögonen på är dock bonussymbolen. Tre stycken av den kan ge dig tillträde till bonusspelet med tre hjul. De första två hjulen ger pengavinster samt tillträde till nästa hjul. När du väl är inne vid det tredje hjulet ligger den mega-stora jackpotten och väntar.

Likt många populära spelautomater har Mega Moolah 25 vinstlinjer vilket gör att man kan vinna både ofta och stort på detta slotspel. Temat i spelet är spännande och handlingen utspelar sig i djungeln. Här finns en apa som ger free spins och under dessa rundor multipliceras alla vinster med tre. Som wild figurerar lejonet som ger bra vinst på egen hand men ersätter även andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. Bonusfunktionen i spelet triggas slumpmässigt och då kommer man till ett spel med ett stort hjul. Här ligger fyra jackpottar och väntar på dig. Håll andan, snurra hjulet och har du tur kan du lyckas snurra fram flera miljoner.

Vinn stort bland stjärnorna

Arabian Nights tar dig direkt till den stjärnbeströdda sammetsmjuka natten i Orienten. Det här är en av de få bland alla populära spelautomater som har behållit sin popularitet under mycket lång tid. Det lanserades redan 2005 men är lika populärt nu som då. 2010 betalades det ut en jackpott på över 40 miljoner kronor. Arabian Nights är ett slotspel som är lätt att lära sig. Både symboler och ljud är hämtade från den arabiska kulturen. För dig som är ute efter ett snabbt slotspel och där du vill koncentrera dig på att kamma hem storvinsten är detta spel perfekt. Håll utkik efter hur stor den progressiva jackpotten är.

Icy Wonders är raka motsatsen till de arabiska nätterna. Här utspelar sig handlingen i ett minst sagt kyligt polarlandskap. Som många andra populära spelautomater kommer även denna från spelutvecklaren NetEnt. Symbolerna är isbjörnar, valrossar och igloos och som wild figurerar hajen. Eskimåtjejen är scatter och delar ut free spins. Det finns två stycken jackpottar: wonder jackpott och mega wonder jackpot. Det krävs fyra respektive fem stycken i rad för att vinna dem och dessutom ska du ha maxat insatsen för att kamma hem den stora jackpotten.

Några tips på vägen

Populära spelautomater och stora progressiva jackpottar

Det finns fler populära spelautomater, förutom de nämnda, som har progressiva jackpottar. Detta var ett axplock av många populära spelautomater. Det finns ingen genväg eller trick för att du ska lyckas få den stora jackpotten. Ett tips är dock att följa de olika slotspelen och ha koll på när jackpotten ligger på riktigt många miljoner. Det är då det är läge att maxa insatsen och att spela på alla vinstlinjer. Att satsa mycket när jackpotten är låg känns ganska onödigt, så passa istället på när den är mycket hög. När jackpotten är låg kan du istället roa dig med att spela på andra spel som har mindre vinster, men som betalar ut mer frekvent för att bygga upp din spelkassa.